Hamersma Bakkerij


Hoofdstraat 112 9861 AK Grootegast
0594613227 Klik om te bellen

Over Hamersma Bakkerij

Sinds maart 1989 zijn wij gevestigd aan de Hoofdstraat 112 te Grootegast. Al vanaf het begin was het duidelijk dat Grootegast behoefte had aan een warme bakker, die elke dag weer al die lekkere broodjes en broden in al zijn variëteiten en vers gebak elke dag weer opnieuw vers produceert en verkoopt.
Vanaf 1990 zijn we bijna continu bezig geweest om de productie- en de verkoopruimte te optimaliseren, door kleine en grote verbouwingen cq aanpassingen. Nu is het een moderne brood- en banketbakkerij die hoofdzakelijk alleen zelfgebakken producten verkoopt. Die producten proberen we elke dag weer aan de hoogste kwaliteitsnorm te laten voldoen. Sinds februari 2000 beschikken wij over een computergestuurde nieuwe grotere oven en nieuwe remrijskasten. Wij zijn HACCP- gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze producten voldoen aan de strengste hygiëne-eisen en dat de grondstoffen vanaf het begin tot het eindproduct onder strenge controle staan.
De laatste verbouwing heeft een half jaar geduurd, april 2009 is gestart met het opbreken van de bestaande oprit naast de bakkerij. Doel van deze laatste verbouwing was, om een open banketbakkerij te creëren , zodat de klant bovenop de productie staat van al dat lekkere gebak en luxe broodjes. Het tweede doel was om de restwarmte van de oven op te vangen en terug te geven aan de bakkerij middels vloerverwarming en dat de bakkerij zijn eigen warmwatervoorziening kon creëren. En dat is wonderwel ook allemaal gelukt, sterker nog zelfs het woonhuis van de bakker, 25 meter achter de bakkerij, wordt voorzien van warmte van de bakkerij en ook de vroegere woning van de bakker boven de winkel is aangesloten op dit systeem. Al met al een hele investering die hopelijk binnen nu en 7 jaar geheel is terugverdiend met de besparingen die dit de bakker oplevert.

Hamersma Bakkerij in het kort

Producten

Banket
Brood
Chocolade

Bezorging mogelijk

Ja

Levering aan horeca

Ja

Onze locatie

Hamersma Bakkerij


Hoofdstraat 112 9861 AK Grootegast
0594613227 Klik om te bellen