Bakker Vonk


De Clomp 3112 3704 KA Zeist
0302690213 Klik om te bellen

Over Bakker Vonk

De overgrootvader van Adriaan Vonk had een bakkerij in Apeldoorn. Zijn zoon Adriaan is nadat hij getrouwd was in 1940 een bakkerij in Baarn begonnen. Het koninklijk huis was net als in Apeldoorn, een vaste klant. De neef van Adriaan in Amersfoort was Jan Vonk en deze had een zaak aan de Langestraat. Bij deze Jan Vonk was tijdens de oorlog een telefooncentrale gevestigd van het verzet. Een andere neef had een winkel aan het Havik te Amersfoort. De zoon van Adriaan Vonk uit Baarn, Reinder Vonk nam in 1969 de winkel van zijn achterneef, Arie Vonk aan het Havik over. Reinder Vonk is later met de winkel en bakkerij verhuisd naar Emiclaer in Amersfoort. Daar werkte inmiddels zijn zoon Adriaan Vonk ook, nadat hij zijn bakkersopleiding bij diverse bakkers achter de rug had en o.a. in Zwitserland een jaar lang had gewerkt in Bern bij een bakker.


31 Augustus 1999 namen Adriaan en Alita Vonk de bakkerij over in Bunnik. Sindsdien zijn zij ook aangesloten bij het Echte bakkers Gilde. Vanuit de bakkerij aan de Provincialeweg leveren wij brood en banket aan de winkel op Het Slot. Op 28 september 2020 is een nieuwe winkel in Winkelcentrum De Clomp in Zeist geopend. Ook kantoren, verzorgingshuizen en horeca beleveren wij. De enige echte Vonk-specialiteit komt uiteraard ook uit onze bakkerij en dat zijn de Amersfoortse Keesjes. Ook vele andere producten zijn inmiddels echte specialiteiten van ons, zoals het Bunniks volkoren en het Bunninchems meergranen desembrood (winnaar lekkerste brood uit de Kromme Rijnstreek) Als 1 v.d. eersten introduceerden wij brood zonder toevoeging van E-nummers, lactose en kippe-eiwit. Verder zijn we de laatste jaren veelvuldig in het nieuws geweest met onze bekroonde oliebollen. In de landelijke AD-test hadden we de vetarmste oliebollen van Nederland en in 2019 de beste van de provincie Utrecht bij de oliebollen online-test. MVO zijn we ook hard mee bezig. Energie uit onze eigen zonnepanelen, afvalscheiding, ledverlichting, tegengaan van voedselverspilling, bezorgen met elektrische bakfiets. Het zijn allemaal items die meetellen.

Adriaan en Alita Vonk hebben een zeer trouw en ervaren team in de bakkerij en winkel. Met deze medewerkers wordt iedere dag weer een topprestatie geleverd. Alles voor een zo eerlijk en lekker mogelijk brood of banket product.

Bakker Vonk in het kort

Producten

Banket
Banket
Belegde broodjes
Bonbons
Brood
Brood
Chocolade
Dranken
Glutenvrij
Hartige snacks
Met lunchroom
Taarten
Vlaaien
Zoete snacks

Bezorging mogelijk

Ja

Levering aan horeca

Ja

Lunchroom aanwezig

Ja

To-Go Assortiment

Koffie, saucijzenbroodje

Onze locatie

Bakker Vonk


De Clomp 3112 3704 KA Zeist
0302690213 Klik om te bellen